Saturday, April 8, 2023

Worldbox Apk v0.21.1 [MOD, Unlocked] Download

Worldbox Apk v0.21.1 [MOD, Unlocked] Download

Worldbox Apk

Version v0.21.1
Size109 MB
Downloads 100M+
Updated on Mar 20, 2023
Offered by Maxim Karpenko


About Worldbox Apk

Android cihazınız için Worldbox Apk'nin en son sürümünü indirmek istiyor musunuz?

Worldbox Apk, Maxim Karpenko tarafından geliştirilen Açık dünya sanal alan tarzı bir oyundur, bu oyun Terraria ve Minecraft'a oldukça benzer.

Ancak bu oyunda başka hiçbir oyunda olmayan bazı benzersiz özellikler var, bu oyunda Gerçekçi fizik, Çoklu benzersiz yaratıklar, yaratıklar için bir Evrim sistemi var ve ana karakterlerin oyunu oynarken kullanabileceğiniz Tanrı benzeri güçleri var.

Worldbox apk'de oyuncular ateş, su ve toprak gibi çeşitli unsurlarla fantastik dünyalar yaratabilir ve yok edebilir.

Oyun PC, iOS ve Android dahil olmak üzere çeşitli platformlarda mevcuttur, oyunu bir Android cihazda oynayacaksanız, o zaman Worldbox apk'nın birçok harika özellikle mod sürümünü indirmenizi tavsiye ederim.

Worldbox oyununun güncel versiyonu Google Play Store'dan 10 Milyon defa indirilmiştir ve 650K izlenme sayısına sahiptir ve bu oyun için ortalama 4.6 puan almıştır ki bu oldukça etkileyicidir.

Worldbox Apk'nin Temel Özellikleri

Bu oyunun tüm önemli özelliklerini daha iyi anlamak için aşağıdaki world box apk'nın tüm harika özelliklerinden bahsettiğim bölüme başvurabilirsiniz.

Sandbox Tarzı oyunu

Oyunlar, Minecraft gibi bazı popüler oyunlar gibi sandbox tarzı grafiklerle gelir, bu oyun tarzı, oyunu oynarken harika ve eğlenceli görünür,

Eğer daha önce denemediyseniz veya sandbox tarzı oyunlar oynamayı seviyorsanız kesinlikle bu oyunu denemelisiniz ve worldbox oyununun oynanışından keyif alacağınıza eminim.

Gerçekçi Fizik

Oyun, dünyadaki unsurların davranışını yöneten gerçekçi fiziğe sahiptir, geliştirici, oyun unsurlarını gerçek dünyada oldukları kadar gerçek yapmaya çalışır.

Çoklu Yaratıklar

Oyundaki yaratıklardan bazıları İnsanlar, Hayvanlar ve Efsanevi yaratıklardır ve hepsiyle etkileşime girebilirsiniz,

Oyundaki yaratıkların çoğu benzersizdir ve onları sadece bu oyunda bulabilirsiniz,

İyi olan şey, tüm bu canlıların bir evrim sistemi olmaları, yani büyüdükçe yeni vücut yapıları, güçleri ve diğer özellikleri kazanmalarıdır.

İlahi Güçler

Daha önce de belirttiğim gibi, kendi hayal gücünüzde bir dünya yaratabiliyorsunuz ve bu, o dünyanın yaratıcısı olduğunuz ve dolayısıyla bu oyunda ilahi güçlere sahip olduğunuz anlamına geliyor.

Tüm bu güçleri kullanarak sevdiğiniz şeyleri inşa edebilir ve sevmediğiniz her şeyi yok edebilirsiniz.

Bu özellik, oyuncuların dünyanın unsurlarını kontrol etmelerini ve güçleri ile bir tanrı gibi hareket etmelerini sağlar.

Çok Oyunculu Mod

Artık arkadaşlarınızı veya aile üyelerinizi oluşturduğunuz dünyada birlikte oyunu oynamaya davet edebilirsiniz.

Ayrıca, hepiniz birbirinizle etkileşime girebilir ve oyunda mevcut olan tüm görevleri oynayabilirsiniz.

Farklı Dönemler

Worldbox Game antik, orta çağ ve modern dönemler dahil olmak üzere farklı dönemler sunarak oyuncuların farklı zaman dilimlerini deneyimlemelerine olanak tanır.

Modlama Desteği

worldbox apk ayrıca oyuncuların kendi seçtikleri modları eklemelerine izin verir, bu özelliği kullanarak bu oyunda pek çok şaşırtıcı içerik oluşturabilirsiniz.

Ayrıca diğer oyuncuları yaratıcı bir şekilde ekleyebilir ve onların modlarını oyununuza ekleyebilirsiniz.

Dünya Kutusu SSS

Worldbox hangi Platformda mevcuttur?

Oyun Android, Windows ve IOS gibi birden fazla platformda mevcuttur, bu cihaz türlerinden herhangi birine erişiminiz varsa, oyunu sorunsuz bir şekilde indirebilir ve oynayabilirsiniz.

Worldbox'ın maliyeti nedir?

Worldbox oynaması ücretsiz bir oyundur, oyunu herhangi bir para ödemeden Google Play Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz, oyun farklı platformlar için farklı uygulama mağazalarında da mevcuttur.

Worldbox Çok Oyunculu mu?

Arkadaşlarınızı veya aile üyelerinizi oyunu birlikte oynamaya davet edebilirsiniz.

Worldbox'ı modlayabilir miyim?

Bu yerleşik mod özelliklerini kullanarak bu oyunu MOD yapabilirsiniz, bu oyun modlama desteği sunar.

Genel olarak Worldbox, sandbox tarzı grafiklerle gelen harika bir açık dünya oyunudur ve bu oyunu diğer oyunlardan ayıran birçok özellik vardır, oyunu kesinlikle Android cihazınıza indirip oynamalısınız.

Umarım bu gönderi, Android cihazınız için worldbox apk'nın en son sürümünü indirmenize yardımcı olur. Bu gönderiyi beğendiyseniz, tüm bu özelliklerden yararlanabilmeleri için arkadaşlarınızla paylaştığınızdan emin olun.

0 Post a Comment: