Monday, July 12, 2021

Postegro Apk v1.65 (Premium) Download for Android

Postegro Apk v1.65 (Premium) Download for Android

icon of an Android application called postegro apk

Version v1.65
Size3.5 MB
Downloads 100K+
Released on 15-Aug-2014
Updated on 11-Jun-2021
Offered by Postegro


About Postegro Apk

Android cihazınız için postegro pro apk indirmek ister misiniz?

Birinin sosyal medya hesabını takip etmeden kontrol etmek istiyorsanız, Protegrow en iyi uygulamalardan biridir, ayrıca başkalarının hesaplarını kontrol etmek için kendi hesabınıza giriş yapmanız gerekmez.

Bu uygulama aynı zamanda LiLi Postegro olarak da bilinir ve bu uygulamayı indirmek ücretsizdir, bu da herkesin uygulamayı Android cihazları için ücretsiz olarak indirebileceği anlamına gelir.

Ancak tüm premium özelliklere erişmek istiyorsanız pro üyeliklerine abone olmanız gerekir, tüm profesyonel özelliklere ücretsiz erişmek istiyorsanız postegro apk'nın premium sürümünü sitemizden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Postegro'nun MOD sürümünün en güzel yanı, MOD apk'de sınırsız olarak istediğiniz kadar profil arayabilmeniz,

Ancak bu uygulamanın normal sürümünde günlük arama sınırlıdır; bu, bugünkü arama limitinizi tamamladıysanız önümüzdeki birkaç güne kadar beklemeniz gerektiği anlamına gelir.

Bu uygulamada daha pek çok harika özellik var, bunları bilmek istiyorsanız, bu uygulamanın tüm harika özelliklerinden bahsettiğimiz aşağıdaki bölüme göz atabilirsiniz.

Also Download: Deepnude Mod Apk

Features of Postegro

Giriş yapmadan ara

Instagram hesabımızın saldırıya uğrama riski yüksek, ancak uygulamaya giriş yapmanız gerekmiyorsa, Instagram hesabının saldırıya uğrama riski yoktur.

Bu uygulamayı kullanmak için hesabımıza giriş yapmanız gerekmediğinden ve herhangi bir kişinin özel hesabını sorunsuz bir şekilde arayabilirsiniz.

En son sürümde, herkes bu uygulamayı uygulamaya giriş yapmadan kullanabilir.

Arama Sınırı Yok

Bu uygulamayı daha önce kullandıysanız, günlük bir arama limiti olduğunu bilirsiniz, yani arama limitinize ulaştıktan sonra tekrar arama yapmak için ertesi güne kadar beklemeniz gerekir veya ekstra arama satın alabilirsiniz.

Ancak bu uygulamanın en son sürümünde, herhangi bir sınırlama olmaksızın sınırsız sayıda arama yapabileceğiniz anlamına gelen herhangi bir arama sınırı yoktur.

Resmi/Videoyu İndir

Pek çok Instagram kullanıcısı birinin gönderisini seviyor ve aynı zamanda cihazlarına indirmek istiyor ancak Instagram içeriğini indirmek ve kaydetmek için bir seçenek var.

Bu sorunu gidermek için Postegro Apk'ı cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir ve tüm içeriği tek tıkla sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz.

Reklamlar Kaldırıldı

Bu uygulama ücretsiz kullanıcılar için oluşturulduğundan ve reklamlar içerdiğinden ve reklamlar bazen can sıkıcı olabilir, bu nedenle reklamlardan kurtulmak istiyorsanız Postegro pro apk'yı indirebilirsiniz.

Profesyonel sürümde reklam yoktur ve en iyi şey her şeyin kilidi açıktır ve tüm premium özellikleri sorunsuz bir şekilde ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

App Requirement

Specs Minimum Recommended
Space 100 MB 300 MB
RAM 2 GB 3 GB
Processor Mali, Adreno,
PowerVR
Mali, Adreno,
PowerVR
Android 6.0+ 9.0+

Postegro Uygulaması Nedir?

Postegro ücretsiz bir Instagram profil görüntüleyici uygulamasıdır, postegro apk kullanarak birinin Instagram özel profilini takip etmeden görüntüleyebilirsiniz, ayrıca kullanıcılar tarafından yüklenen resim ve videoları da indirebilirsiniz.

Postegro Uygulaması nasıl indirilir?

Bu uygulama daha önce Google Play Store'da mevcuttu ancak bazı politika ihlalleri nedeniyle uygulama oradan kaldırıldı ama yine de, İnternette uygulamayı indirebileceğiniz bir çok site var, hatta uygulamayı buradan indirebilirsiniz. İleti.
Postegro Apk'yi indirmek için aşağıdaki adımları izleyin:
  • Doğrudan indirme düğmesine tıklayın.
  • İndirme bağlantısı oluşturulurken yedi saniye bekleyin.
  • Şimdi düğmeye tıklayın ve yedi saniye bekleyin.
  • Yedi saniye sonra indirme düğmesine tıklayın.
  • Artık oyun sorunsuz bir şekilde indirilmeye başlayacaktır.

Postegro apk nasıl kurulur?

Apk dosyasını web sitemizden indirdikten sonra cihazınızda dosya yöneticisini açın ve indirilen apk dosyasını bulun. Şimdi uygulamaya tıklayın ve ardından oyun oynayabilmek için kurulum işlemini tamamladıktan sonra yükle düğmesine tıklayın.
  • Android cihazınızda dosya yöneticisini açın.
  • İndirilen apk'yi indirme klasöründe bulun.
  • Apk'ya tıklayın ve ardından yükle düğmesine tıklayın,
  • Uygulama yüklenirken lütfen bekleyin.
  • Kurulum işlemini tamamladıktan sonra oyunu açın.

Postegro apk kullanarak Resim ve Video İndirebilir miyim?

Herhangi birinin Instagram özel profilinden ücretsiz olarak resim ve video indirebilirsiniz, ayrıca resim ve video indirmek için bu uygulamaya giriş yapmanız gerekmez.

postegro uygulamasının kullanımı güvenli mi?

Bu uygulamaya herhangi bir sosyal medya hesabı kullanarak giriş yapmanıza gerek yoktur, bu da kimsenin sosyal medya hesabınızı tanımadığı anlamına gelir ve bu uygulamayı sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Postegro uygulamasını ücretsiz kullanabilir miyim?

Bu uygulamayı Android cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir ve yükleyebilirsiniz, ancak yalnızca premium aboneliklerine abone olduğunuzda kullanılabilen bazı özellikler vardır, ancak bu uygulamanın tüm özelliklerini kullanmak için uygulamayı sitemizden indirebilir ve erişim sağlayabilirsiniz. tüm premium özelliklere.

Postegro Uygulamasını PC'de kullanabilir miyim?

Geliştirici bu uygulamayı yalnızca Android kullanıcıları için oluşturdu, ancak bu uygulamayı bir Windows PC veya Mac'te kullanmanın pek çok yolu var. Postegro'yu bir Android cihazda kullanmak için PC'nizde Emulator'ı kullanabilirsiniz, Emulator'ı kullanarak herhangi bir Android uygulamasını Windows PC veya Mac'te çalıştırabilirsiniz.

Umarım bu yazı, postegro apk'yı sorunsuz bir şekilde Android cihazınıza indirip kurmanıza yardımcı olur,

Bu gönderiyi beğendiyseniz, birinin özel Instagram hesabına erişmek isteyen arkadaşlarınızla paylaştığınızdan emin olun, En son güncelleme için Facebook sayfamızı beğenin, Youtube'da da bizi bulabilirsiniz.

0 Post a Comment: